ЗАКАРПАТСЬКИЙ МЕДІВНИК

Цукор, яйця, мед, сметану розтерти до утворення г додати маргарин, вершкове масло, порошок для печива раз добре збити, поступово всипаючи борошно. Тісто вили змащену вершковим маслом форму і спекти на невеликому вогні до рум’яного кольору. Виймати медівник, коли охолоне Корж розрізати на 3 частини, кожну змазати кремом і посипати меленими горіхами.

Для крему вершкове масло збити з цукровою пудрою дати коньяк, ваніль і лимонну кислоту.

Пшеничне борошно — 600 г, мед — 200 г, цукор — 200 г, маргарин — 100 г, вершкове масло — 25 г, яйця — 3 шт., порошок для печива — 1 шт.
Крем: вершкове масло — 200 г, цукрова пудра — 200 г, коньяк — 20 г, лимонна кислота — 2 г, ваніль — 5 г.

 


Останні матеріали