Подорож автобусом може бути унікальним досвідом, це настільки правда, що, коли ви зв'язуєтеся з усіма перевагами їзди на автобусі, важко подорожувати іншим шляхом, ви бачите, що ви маєте інший стиль подорожі і змінюєте ваше сприйняття навколишнього середовища повністю Подорож автобусом - це черговий шанс здивувати вас, можливість побачити інші місця абсолютно іншим способом.

 

На сьогодні подорож автобусом для українців має ще більшу мету, адже отримавши безвіз українські перевізні компанії не можуть впоратися із таким великим потоком бажаючих відвідати європейські міста. До того ж, їхні маршрути не завжди відповідають бажанням туристів. Тоді як для автобусів таких проблем не існує і досить легко знайти, скажімо Автобус Львів Гданськ чи будь-який інший напрямок, який найбільше відповідатиме вашим вподобанням.

• Вартість проїзду:  автобусні квитки все ще мають цінову перевагу, якщо порівнювати з літаками чи потягами, ціна не коливається у високий сезон. Також, варто зауважити, що ціна не змінюється різко, якщо ви вирішите їхати в останню хвилину, ви все одно зможете знайти місця і за прийнятну ціну.

• Ви вивчаєте географію: досвід потрапляння на дорогу автобусом не може бути порівняний з поспіхом подорожі літаком. Хто їздить на автобусі, той вивчає краєвиди, місцевість та околиці його місця призначення.

• Маршрут - це привабливість . Ідея автобусної поїздки полягає в тому, щоб розглядати все, що вас оточує, - мати контакт з маршрутом, побачити невидимі пейзажі, приймати смішні й несподівані картини та встановити новий контакт із світом. Це шанс досягти кінцевого пункту призначення, але залишити шлях вас здивувати.

• Ви заощаджуєте гроші за умови проживання в нічний час. Довготривалі поїздки, наприклад, ті, що тривають довше шести годин або ночами, можуть бути дуже хорошим туристичним комбо : під час подорожі ви заощадите гроші, які будуть витрачені на готелі. В більшості нічних автобусів вам нададуть ковдри, подушки, закуски, туалети та крісла. Деякі компанії також мають телевізор та Wi-Fi на борту.

• Переваги політики скасування: Автобусні квитки можна скасувати, повернувши 100% протягом 24 годин до дати бронювання. Якщо ви зміните свій задум, щодо дати подорожі, у вас є до трьох годин до поїздки, щоб перепланувати, не стягнувши плату. 


    фейсбук