Популярний бальнеологічний курорт за останні 15 років стрімко розвивався у бік високого європейського сервісу. Практично всі санаторні комплекси не просто відремонтовані, повністю замінено меблі та застаріле медичне обладнання. З'явилися нові готелі та санаторії, здатні конкурувати з більш відомими оздоровницями.

Що впливає на популярність санаторіїв

Трускавець невелике за площею місто, а курортна частина його сконцентрована біля центрального парку, де розташовані практично всі природні джерела мінеральних вод. Розташування санаторію практично не грає на його успіх, тому що з будь-якого куточка можна дістатися центрального бювету максимум за 20 хвилин спокійної прогулянки. На реальну популярність у відпочивальників впливають такі фактори:

  1. Наявність власного бювету мінеральних вод, зокрема з підігрівом.
  2. Добре розвинена медична база із новим устаткуванням.
  3. СПА-комплекс, ще один спосіб залучення відпочивальників на курорт.
  4. Добре розвинена власна інфраструктура закладу.
  5. Широкий вибір номерного фонду.

Важливо: фактор сезонності, на відпочинок в санаторіях Трускавця https://vsesanatorii.com/ua/sanatori-truskavtsia/, практично не впливає. Курортне містечко виглядає привабливо як улітку, так й з настанням зими. Тут неможливо нудьгувати та залишатися цілий день у своєму номері, навіть якщо за вікном у цей день іде дрібний осінній дощ.

Які санаторії залучають більше відпочивальників

Варто відразу обмовитися. Якщо мета приїзду на курорт простий відпочинок чи профілактика, немає принципової різниці, у якому санаторії зупинитися. Профіль здравниці буде мати ключове значення, якщо ціль приїзду повноцінне лікування. На популярність окремо взятих комплексів варто дивитися лише у другу чергу. Однак, у сезон 2022-23 найпопулярнішими заслужено є такі санаторії:

  • RIXOS (Прикарпаття), преміальний відпочинок у будь-яку пору року.
  • MIROTEL Resort & Spa, для любителів СПА-процедур з профілактикою лікування.
  • Санаторій Карпати, найпопулярніший бальнеологічний комплекс.
  • Санаторій Женева, гармонійне поєднання вартості та комплексу послуг.
  • Комплекс Арніка, для тих, хто віддає перевагу домашньому затишку під час відпочинку.

Всі без винятку популярні санаторії пропонують повноцінне лікування мінеральними водами та додатковими фізіотерапевтичними процедурами. Популярний курорт сподобається не лише людям похилого віку, а й молодому поколінню. Більшість санаторіїв орієнтовані на молоду аудиторію, пропонуючи широкі можливості для відпочинку, що запам'ятовується.

 
 
 

    фейсбук