ЩУКА ПО-ЗАКАРПАТСЬКИ
Щуку обчистити, нарізати на порційні шматки, посолі поперчити.
У каструлю з розігрітим смальцем або підсмаженим салом додати нарізану цибулю і підрум’янити до золотистого кольору. Потім покласти рибу, нарізані помідори, солодкий перець, сметану і тушкувати на середньому вогні до готовності.
Готову рибу подавати на стіл разом із соусом.
Щука — 500 г, цибуля — 50 г, помідори — / перець солодкий — 100 г, сметана — 11 смалець — 50 г або сало — 30 г, сіль за смаком.
Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру
Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».
Найстаріший з діючих мостів України було збудовано ще в ХІІІ ст.
Найдавніший міст України знаходиться у м. Феодосії. Його збудували генуезці ще в ХІІІ ст. Міст функціонує ще й сьогодні. Його довжина становить 10 м.
Найвисокогірніша будівля України, в якій жили й працювали люди
На карпатській горі Піп Іван в Івано-Франківській області досі збереглися руїни старої астрономічної і метеорологічної обсерваторії під назвою...