Осоїд
В польоті від звичайного канюка відрізняється довшими і вужчими крилами, довшим хвостом. Низ крил смугастий, на хвості — три широкі темні поперечні смуги.
Політ переважно активний, з повільними змахами крил, іноді ширяє. Досить обережний, особливо біля гнізда. Добре ходить по землі, в разі потреби бігає, розкопує землю в пошуках осиних і джмелиних гнізд.
Рідко видає короткий дзвінкий свист «кійя» або «кюйє».
селяється в лісах різного типу. Гніздо мостить на деревах. Зрідка зустрічається по всій території Украъни, крім степової зони.
Перелітний птах.
Українське біле озеро називають озером молодості
Біле озеро Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою.
Озеро Кагул - український вирій
Кагул – це українське озеро, яким неможливо намилуватися.
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...