Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 25762

ЗАКАРПАТСЬКИЙ МЕДІВНИК

Цукор, яйця, мед, сметану розтерти до утворення г додати маргарин, вершкове масло, порошок для печива раз добре збити, поступово всипаючи борошно. Тісто вили змащену вершковим маслом форму і спекти на невеликому вогні до рум’яного кольору. Виймати медівник, коли охолоне Корж розрізати на 3 частини, кожну змазати кремом і посипати меленими горіхами.

Для крему вершкове масло збити з цукровою пудрою дати коньяк, ваніль і лимонну кислоту.

Пшеничне борошно — 600 г, мед — 200 г, цукор — 200 г, маргарин — 100 г, вершкове масло — 25 г, яйця — 3 шт., порошок для печива — 1 шт.
Крем: вершкове масло — 200 г, цукрова пудра — 200 г, коньяк — 20 г, лимонна кислота — 2 г, ваніль — 5 г.

 


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    вер. 10, 2016

    Арбузинський каньйон одне з найкрасивіших місць України

    Арбузинський каньйон Арбузинський каньйон – це молодший брат Актовського каньйону. Названий так, бо крізь валуни вперто пробиває собі дорогу річка...

    Цікава Україна
    лист. 21, 2016

    Кам’янець-Подільський - найбільше у світі місто-фортеця, яке розміщене на півострові

    Кам’янець-Подільський  - найбільше у світі місто-фортеця, яке розміщене на півострові

    Цікава Україна
    черв. 17, 2013

    Відкриваємо Україну. Печера Кришталева - одна з найбільших печер України

    Кришталева печера (Кривченська) - карстова печера в гіпсах. Знаходиться в селі Кривчому (Тернопільська область). Одна з найбільших печер в Україні.

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version