ПЕЧИВО “ВЕДМЕЖІ ЛАПКИ”
(Закарпаття)
Вершкове масло добре розтерти з цукром, додати мелені горіхи, пшеничне борошно, ваніль і замісити тісто. Потім і ласти його у спеціально підготовлені формочки, змащені вершковим маслом, і запекти в духовці.
Готове печиво вийняти з формочок, охолодити й притрусити цукровою пудрою.
Пшеничне борошно — 350 г, горіхи — 25 цукор — 200 г, вершкове масло — 250 г, цукрова пудра — 100 г, ваніль — за смаком.
Українське біле озеро називають озером молодості
Біле озеро Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою.
Червоногородський водоспад найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної України
Червоногородський 16-метровий водоспад має чотири каскади. Це найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної території України.
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...