ПЕЧИВО “КАЧИНІ ВІЧКА”
(Закарпаття)
Вершкове масло розтерти з цукром до білого кольору, дати пшеничне борошно, порошок для печива, яйця і заміс тісто. Тісто поставити на холод на 1—2 години розкачати вирізати формою коржики і випікати в духовці при сере/ температурі.
Холодні коржики склеїти попарно сливовим або абрикосовим повидлом і обкачати в цукровій пудрі.
Для приготування порошку для печива перемішати чайну ложку питної соди, лимонної кислоти й столову ложку пшеничного борошна.
Вершкове масло — 300 г, цукор — 200 г, пшеничне борошно —- 600 г, яйця — 2 шт., поро для печива — 1 шт.
Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру
Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».
Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України
Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України. Попри те, що вона входить до більшості туристичних рейтингів України, про неї...
Найстаріший з діючих мостів України було збудовано ще в ХІІІ ст.
Найдавніший міст України знаходиться у м. Феодосії. Його збудували генуезці ще в ХІІІ ст. Міст функціонує ще й сьогодні. Його довжина становить 10 м.