ПОЛЕНТА
(Закарпаття)
У підсолену киплячу воду додати вершкове масло і кукурудзяне борошно, добре розмішати і варити 15 хв. Після цього розмішати дерев’яною ложкою, щоб не було грудочок, іще проварити 20 хв.
На стіл поленту подають із натертим сиром.
Кукурудзяне борошно — 200 г, вода — 40С вершкове масло — 50 г, сир — 100 г, сіль — смаком.
Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру
Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».
Цілющі води «Української Швейцарії»
Цілющі води «Української Швейцарії» В мальовничій гірській долині, залитій сонячним промінням, беруть свій початок цілющі джерела Східниці.
В Україні знаходиться центр Європи
Хочете побувати у центрі Європи? Тоді Вам обов’язково слід відвідати Закарпаття. Адже у центрі Європи знаходиться географічний центр Європи. Точне...