Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 22669

ЗАПІКАНКА З ГОРІХАМИ

(Закарпаття)

Локшину відварити у підсоленій воді, відкинути на друшляк і з’єднати з яйцями, розтертими із сметаною і цукром, горіхами. Підготовлену масу викласти у змащену вершковим маслом форму, розрівняти, збризкати вершковим маслом і запекти у духовці.

На стіл подавати із сметаною.

Локшина — 500 г, яйця — 5 шт., сметана — 200 г, цукор — 100 г, горіхи — 300 г, вершкове масло — 50 г, сіль — за смаком.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    жовт. 6, 2013

    Червоногородський водоспад найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної України

    Червоногородський 16-метровий водоспад має чотири каскади. Це найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної території України.

    Цікава Україна
    лист. 10, 2016

    Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру

    Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».

    Цікава Україна
    жовт. 27, 2013

    Фортеця Меджибіж одна з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України

    Меджибізький замок – легендарне давньоруське укріплення, що успішно протистояло татарським навалам. Місто розкинулося на високому лівому березі...

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version