Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 1958

ТОКАН

(Закарпаття)

 

У підсолену киплячу воду додати кукурудзяне борошно. Варити, помішуючи, 20—25 хв.

Капусту дрібно нашаткувати, посолити і підсмажити з ци¬булею на олії.

Подаючи на стіл, токан перемішують із підсмаженою і пустою та цибулею.

Кукурудзяне борошно — 200 г, вода — 400 г, сіль —  за смаком, капуста — 500 г, цибуля — 100 олія — 50 г.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    вер. 10, 2016

    Арбузинський каньйон одне з найкрасивіших місць України

    Арбузинський каньйон Арбузинський каньйон – це молодший брат Актовського каньйону. Названий так, бо крізь валуни вперто пробиває собі дорогу річка...

    Цікава Україна
    лют. 24, 2016

    Українське біле озеро називають озером молодості

    Біле озеро Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою.

    Цікава Україна
    лют. 23, 2016

    Його називають «Каньйоном Диявола»

    Актовський каньйон – це унікальне місце, де ансамбль стрімких скель і гранітних валунів поєднується зі світом рослин. Його називають «Каньйон...

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version