Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 2749

МАЧАНКА

(Закарпаття)

 

Свинину нарізати невеликими шматочками і підсмажувати на смальці.

Борошно спасерувати до золотистого кольору, ці підсмажити на олії і перемішати з борошном. Додати пі сіль, заправити сметаною і довести до кипіння. Приготованим соусом залити м’ясо і довести до готовності.

Мачанку подавати на стіл із локшиною, смаженою і плею, токаном.

Свинина — 1 кг, смалець — 100 г, борошно 30 г, цибуля — 100 г, олія — 50 г, сметана 200 г, сіль, перець — за смаком.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    лют. 24, 2016

    Українське біле озеро називають озером молодості

    Біле озеро Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою.

    Цікава Україна
    лют. 24, 2016

    Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами

    Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.

    Цікава Україна
    бер. 19, 2016

    Букові праліси Карпат - перлина світового значення (фото)

    Букові праліси Карпат — це транснаціональний серійний природний об'єкт, що складається з десяти окремих масивів, які розташовані вздовж осі...

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version