МАЧАНКА
(Закарпаття)
Свинину нарізати невеликими шматочками і підсмажувати на смальці.
Борошно спасерувати до золотистого кольору, ці підсмажити на олії і перемішати з борошном. Додати пі сіль, заправити сметаною і довести до кипіння. Приготованим соусом залити м’ясо і довести до готовності.
Мачанку подавати на стіл із локшиною, смаженою і плею, токаном.
Свинина — 1 кг, смалець — 100 г, борошно 30 г, цибуля — 100 г, олія — 50 г, сметана 200 г, сіль, перець — за смаком.
Українське лікувальне озеро Кунігунда ніколи не замерзає і дозволяє відчути невагомість
Озеро Кунігунда - це соляне озеро, концентрація солі в якому досягає 146-150 %, а вода в цих місцях має підвищену концентрацією брому. Кунігунда...
Найстарішому човну, що було знайдено на дні Чорного моря - 2400 років
Підводний світ Чорного моря зберігає безліч таємниць та цікавинок. Одна із них - човен, що затонув 2400 років тому. Відкриття свідчить про те, що в...
В Україні знаходиться найбільший у світі штучний ліс
Штучний ліс було висаджено на Херсонщині аби зупинити пустелю Олешківські піски (до слова теж найбільшу Європі)