СТИРАНКА
(Закарпаття)
Із пшеничного борошна, яєць, солі, води замісити круте тісто, натерти його на тертці, слідкуючи, щоб стиранки не злипались.
У кипляче молоко вкинути натерте тісто, сіль, цукор і варити до готовності, поки тісто не підніметься на поверхню. Наприкінці варіння додати вершкове масло.
Пшеничне борошно — 500 г, яйця — 3 шт., вода — 50 г, сіль — 10 г, молоко — 1,5 л, цукор — 50 г, вершкове масло — 100 г.
Найстаріший з діючих мостів України було збудовано ще в ХІІІ ст.
Найдавніший міст України знаходиться у м. Феодосії. Його збудували генуезці ще в ХІІІ ст. Міст функціонує ще й сьогодні. Його довжина становить 10 м.
Озеро Кагул - український вирій
Кагул – це українське озеро, яким неможливо намилуватися.
Кам'яне село вважають одним з незрозумілих чудес світу
Кам'яне село вважають одним з незрозумілих чудес світу - тільки природа або вищі сили могли створити такий феномен: прямо посеред лісу загубилися...