Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 4408

КМИНКОВА ПОЛИВКА

(Закарпаття)

Яловичину промити, залити холодною водою і відварити. Цибулю дрібно нарізати, підсмажити на вершковому маслі, додавши борошно. Кмин розтерти у ступці.

У м’ясну поливку додати цибулю, розтертий кмин, добре прокип’ятити.

Подавати кминкову поливку з грінками, підсмаженими у духовці.

Яловичина — 250 г, цибуля — 50 г, вершкове масло — 100 г, борошно — 50 г, кмин — 20 г, сіль — за смаком.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    лист. 8, 2013

    Найстарішому човну, що було знайдено на дні Чорного моря - 2400 років

    Підводний світ Чорного моря зберігає безліч таємниць та цікавинок. Одна із них - човен, що затонув 2400 років тому. Відкриття свідчить про те, що в...

    Цікава Україна
    серп. 9, 2017

    В Україні знаходиться найбільший у світі штучний ліс

    Штучний ліс було висаджено на Херсонщині аби зупинити пустелю Олешківські піски (до слова теж найбільшу Європі)

    Цікава Україна
    лист. 2, 2013

    В Україні знаходиться центр Європи

    Хочете побувати у центрі Європи? Тоді Вам обов’язково слід відвідати Закарпаття. Адже у центрі Європи знаходиться географічний центр Європи. Точне...

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version