ПАПРИКАШ З РИБОЮ
(Закарпаття)
Короп розділити на філе, порізати на порційні шматки. Нарізану цибулю підсмажити на олії до золотистого кольору додати помідори, солодкий перець і довести до кипіння.
Покласти короп у підготовлений соус, посолити, заправити перцем і тушкувати до готовності.
Подавати паприкаш із вареною або смаженою картоплею, мамалигою.
Короп — 500 г, цибуля — 100 г, помідори — 50 г, солодкий перець — 50 г, олія — 50 г, сіль, перець — за смаком.
Відкриваємо Україну. Печера Кришталева - одна з найбільших печер України
Кришталева печера (Кривченська) - карстова печера в гіпсах. Знаходиться в селі Кривчому (Тернопільська область). Одна з найбільших печер в Україні.
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...
Найвисокогірніша будівля України, в якій жили й працювали люди
На карпатській горі Піп Іван в Івано-Франківській області досі збереглися руїни старої астрономічної і метеорологічної обсерваторії під назвою...