Пригости друга тортом. Сьогодні -Міжнародний день торта
Вперше у міжнародному масштабі свято відзначали 20 липня 2011 року.
Девіз свята — I CAKE YOU, що в перекладі з англійської — Я дам тобі торт.
Рецепт Сирного торта з фруктами
Ніжний десерт, який можна приготувати як з кремом зі сметаною, так і без нього. Пропонуємо вашій увазі вкрай простий рецепт кулінарного шедевра - з його втіленням в життя впорається навіть починаюча господиня.
Інгредієнти:
Для тіста:
150 грамів борошна
1 чайна ложка розпушувача і гашеного соди
2 яйця
150 грамів цукру
Для сирної начинки:
500 грамів сиру
1 банка згущеного молока
30 грамів желатину
2 білки яєчних
150 грамів цукру
консервовані фрукти
3 апельсина
Спосіб приготування:
Це простий рецепт торта сирного з основою з класичного бісквіта. Для такого тесту цукор потрібно змішати з білками і збити в густу і пишну піну. Жовтки необхідно збити окремо і також додати до цукру. Далі - всипати борошно і чайну ложку розпушувача. Ретельно перемішати. Дно форми для випікання вистелити спеціальним папером, а на неї покласти готове тісто. Рівномірно розподілити, готувати випічку при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.
Желатин залити невеликою кількістю холодної води на 25-30 хвилин. Згущене молоко змішати з сиром і за допомогою блендера збити в однорідну масу. Цукор збити з білками в густу пишну піну і додати до сиру. Над желатином доведеться ще трохи «поворожити»: потрібно злити з нього воду і на водяній бані довести до кипіння, поки склад не стане однорідним. Остудити, а потім влити в сирну масу, постійно збиваючи блендером або міксером.
Іспекшійся бісквіт просочити фруктовим сиропом. Зверху на нього викласти консервовані фрукти, порізані дольками. Слідом викласти приготовану раніше масу, на неї - порізані часточки апельсинів і вкрити все залишилася масою. Готовий торт з сирною начинкою з фруктами поставити в холодильник на 4 години, а потім за бажанням прикрасити рештою апельсинами та консервацією. І доповнити кремом зі сметани - приготуйте його, взявши рецепт в будь-якому з наведених вище десертів, і збагатите смак страви. Смачного!
Арбузинський каньйон одне з найкрасивіших місць України
Арбузинський каньйон Арбузинський каньйон – це молодший брат Актовського каньйону. Названий так, бо крізь валуни вперто пробиває собі дорогу річка...
Озеро Кагул - український вирій
Кагул – це українське озеро, яким неможливо намилуватися.
Озеро Світязь - найбільше і найглибше озеро природного походження в Україні
Розташований Світязь неподалеку смт Шацьк, центру відновленого в 1993 році району.