Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 3280

ПЕЧЕНЯ РИБНА ПО-ЗАКАРПАТСЬКИ

Рибне філе посолити, нарізати на шматки і обсмажити в олії до золотистого кольору. Олію добре розігріти, додати дрібно нарізану цибулю, червоний мелений перець, томатний соус і пасерувати. Залити рибним бульйоном і довести до кипіння.

Смажену рибу покласти у керамічний горщик і залити бульйоном. Потім все заправити розтертим з сіллю часником, посипати зеленню, закрити кришкою і поставити у духовку. Тушкувати печеню до готовності.

На стіл подавати у горщиках гарячою.

Рибне філе — 500 г, олія — 100 г, цибуля — 100 г, томатний соус — 50 г, рибний бульйон — 200 г, часник — 20 г, зелень — 20 г, сіль, перець — за смаком.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    жовт. 6, 2013

    Червоногородський водоспад найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної України

    Червоногородський 16-метровий водоспад має чотири каскади. Це найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної території України.

    Цікава Україна
    вер. 10, 2016

    Арбузинський каньйон одне з найкрасивіших місць України

    Арбузинський каньйон Арбузинський каньйон – це молодший брат Актовського каньйону. Названий так, бо крізь валуни вперто пробиває собі дорогу річка...

    Цікава Україна
    лист. 10, 2016

    Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру

    Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version