Цукор розтерти з жовтками до білого кольору, додати воду й продовжувати розтирати протягом ЗО хв. Білки збити в піну. У тісто додати борошно, порошок для печива, мелені горіхи, ваніль, збиті білки й добре вимішати. Викласти на змащений вершковим маслом лист і випікати у духовці. Охолодити корж і розрізати його на дві частини. Покласти крем і прикрасити шоколадною помадкою. Нарізати невеликими шматочками будь-якої форми.
Для крему молоко закип’ятити, додати пшеничне борошно й довести до кипіння. Охолодити й добре збити з цукровою пудрою та вершковим маслом.
Помадку приготувати так: розтопити вершкове масло, але не доводити до кипіння, додати цукрову пудру й порошок какао.
Цукор — 500 г, жовтки — 6 шт., вода — 200 г, борошно — 300 г, порошок для печива — / шт., горіхи — 200 г, білки — 6 шт., ваніль — за смаком.
Крем: молоко — 200 г, борошно— 50 г, цукрова пудра — 250 г, вершкове масло — 250 г. Помадка: вершкове масло — 150 г, цукрова пудра — 150 г, порошок какао — 50 г.
Найстарішому човну, що було знайдено на дні Чорного моря - 2400 років
Підводний світ Чорного моря зберігає безліч таємниць та цікавинок. Одна із них - човен, що затонув 2400 років тому. Відкриття свідчить про те, що в...
В Україні знаходиться найбільший у світі штучний ліс
Штучний ліс було висаджено на Херсонщині аби зупинити пустелю Олешківські піски (до слова теж найбільшу Європі)
Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру
Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».