КРУЧЕНИКИ ПО-ЗАКАРПАТСЬКІ
Свинину нарізати на шматки, відбити, посолити та поперчити. На кожен шматок покласти грибний фарш, згорнути рулетом, перев’язати ниткою і тушкувати. Готові крученики залити грибною підливою і довести до готовності.
Грибний фарш: гриби промити, відварити і дрібно нарізати. Цибулю підсмажити до золотистого кольору, змішати з половиною грибів, сіллю, перцем, і подрібненими вареними яйцями.
Підлива: борошно підсмажити на вершковому маслі, додати грибний бульйон, сіль, сметану, решту грибів і добре розмішати.
Свинина — 1 кг, сіль, перець — за смаком, гриби — 50 г, цибуля — 100 г, яйця — 3 шт., борошно — 50 г, вершкове масло — 50 г, сметана — 100 г, грибний відвар — 400 г.
Червоногородський водоспад найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної України
Червоногородський 16-метровий водоспад має чотири каскади. Це найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної території України.
У Чорному морі є свій "Бермудський трикутник"
У Чорному морі, біля берегів України є свій Бермудський трикутник. Де так само з незрозумілих причин гинуть кораблі та зникають літаки. Вчені...
Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру
Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».