Гімн Держдуми майже один в один повторює нацистський гімн Третього рейху. Ось він, можна сказати апогей прояви окупаційного режиму, який переміг раси совково-партійно-чиновницької номенклатури. Бидлу залишається битися мордою-чолом обличчя в бруд і лайно і прославляти мерзенність реалій злодійський демократії, що перемогла.

 

У ролику наведено паралельне виконання обох гімнів, щоб сумнівів не залишалося....ну а Держдума навіть не зрозуміла, що їй підсунули і що вона співала...

У зверненні Наришкіна перед виконанням гімну прозвучала думка, що гімн написаний в кращих традиціях російської класичної музики і внесе новий внесок в їх культуру. Його жорстоко обдурили - це вже було вкладено в німецьку культуру....

Лев Толстой, якому зіграв гімн його син - композитор С. Л. Толстой, вкрай низько оцінив твір, сказавши, що в нього «немає музичного натхнення». Гімн публічно виконувався лише одного разу - на «Історичних російських концертах» (Париж, 1907), але без особливого успіху, популярним гімн не став. Через деякий час після публікації гімн виявився практично забутий. Його, як правило, лише згадували в загальних списках творів Олександра Глазунова, а якщо й давали йому яку-небудь характеристику, то лише побіжно, називаючи твором, який «не представляє інтересу ні текстом, ні по музиці».

Російський музикознавець Леонід Гаккель сказав: «необхідно зазначити, що для творчості Глазунова дійсно характерно створення парафразов гімнів різних держав. Так, наприклад, відомі його парафрази гімнів Росії, Сербії, Чорногорії, Франції, Англії, Бельгії та Японії».

Гімн Deutschland uber alles, з яким блогери порівнюють гімн російського парламенту, являє собою пісню на музику Йозефа Гайдна і написані під неї вірші Гофмана фон Фаллерслебен.

Спочатку мелодія Гайдна, складена ще в 1797 році, називалася «Пісня кайзера» і до 1918 року використовувалася як офіційний гімн Австрійської (Австро-Угорської) імперії. У 1922 році в повному варіанті стала державним гімном Веймарської республіки. У 1933 році гімном Третього рейху стала тільки перша строфа, за якої виконувалася «Пісня Хорста Весселя», офіційно не вважалася частиною гімну.

Нібито автором мелодії нібито російського гімну Думи був композитор Олександр Глазунов і вірші написав поет Микола Соколов. У квітні 2013 року голова Держдуми Сергій Наришкін попросив Йосипа Кобзона записати своє виконання, і напередодні Дня Росії гімн вперше прозвучав на пленарному засіданні.

Гімн починається з рядка: «Вам, обранцям народу, Русь чолом б'є до землі». Питання: кому б'є чолом? Третьому рейху? І за що, за які заслуги бити чолом Держду..і, що складається з холуїв русофобского поліцейського режиму, давно забули про свій народ.

{youtube}-Mf3y9YsUPQ{/youtube


    фейсбук