Випічка за стародавнім рецептом перемогла на конкурсі "Станіславський пляцок" в Івано-Франківську
Про це повідомляє «СвітФест».
"Ми не застосовуємо новітніх технологій. Печемо лише з натуральних продуктів: домашні яйця, сир, масло, грецький горіх. В жодному разі - не фундук чи щось інше. В цьому пляцку у 13 кг ми використали ще й сливове варення домашнього приготування", - розповідає власник торгівельної марки-переможця з Косова Ганна Михайлюк.
За цим рецептом пекли ще її мама та бабуся, стверджує кондитер. "Його головний секрет випікати з любов’ю, бо без неї зробити чудовий масляно-шоколадний крем та викласти ним узор вишитого рушника неможливо", - зазначила Михайлюк.
Загалом, косівські кондитери у своїй роботі застосовують понад 40 стародавніх рецептів.
У неділю, 1 вересня, в Івано-Франківську відбулись традиційне Свято хліба та фестиваль "Прикарпатський вернісаж".
Букові праліси Карпат - перлина світового значення (фото)
Букові праліси Карпат — це транснаціональний серійний природний об'єкт, що складається з десяти окремих масивів, які розташовані вздовж осі...
Найвисокогірніша будівля України, в якій жили й працювали люди
На карпатській горі Піп Іван в Івано-Франківській області досі збереглися руїни старої астрономічної і метеорологічної обсерваторії під назвою...
У Чорному морі є свій "Бермудський трикутник"
У Чорному морі, біля берегів України є свій Бермудський трикутник. Де так само з незрозумілих причин гинуть кораблі та зникають літаки. Вчені...