Випічка косівських кондитерів "Вишиванка" визнана кращою на конкурсі "Станіславський пляцок", який вперше відбувся під час Свята хліба в Івано-Франківську.

 

Про це повідомляє «СвітФест».

"Ми не застосовуємо новітніх технологій. Печемо лише з натуральних продуктів: домашні яйця, сир, масло, грецький горіх. В жодному разі - не фундук чи щось інше. В цьому пляцку у 13 кг ми використали ще й сливове варення домашнього приготування", - розповідає власник торгівельної марки-переможця з Косова Ганна Михайлюк.

За цим рецептом пекли ще її мама та бабуся, стверджує кондитер. "Його головний секрет випікати з любов’ю, бо без неї зробити чудовий масляно-шоколадний крем та викласти ним узор вишитого рушника неможливо", - зазначила Михайлюк.

Загалом, косівські кондитери у своїй роботі застосовують понад 40 стародавніх рецептів.

У неділю, 1 вересня, в Івано-Франківську відбулись традиційне Свято хліба та фестиваль "Прикарпатський вернісаж".

 


    фейсбук

    Останні матеріали