Туристичні перспективи для Одеси цьогоріч видаються не надто привабливими. Адже до купального сезону напруга навколо Одеси не знизиться, про це повідомляє сайт новини про Одесу https://hrabro.com.ua.

Очевидно, що такою ситуація складеться і для всього одеського узбережжя, адже навіть в тих місцях, де не ведуться бойові дії, ніхто не зможе гарантувати безпеку відпочивальникам.

 Про те, де можна буде відпочити можна прочитати на сторінках сайту hrabro.com.ua, адже сайт присвячений подіям, що відбуваються чи відбувалися в Одесі та Одеській області.

Сам сайт функціонує вже доволі давно, і за цей час він створив чималий архів цікавих історичних та культурологічних статей, які будуть цікаві читачам.

Рубрикація сайту "Храбро"

  • Тема дня
  • Про політику
  • Привіт із минулого
  • Пошуки
  • Це цікаво
  • Одеса

Найцікавішими є рубрики «Привіт з минулого», «Це цікаво..,» Одеса.

Кожна з цих рубрик сайту «Храбро» містить велику кількість цікавих статей. Особисто мені найбільше подобається рубрика «Привіт із минулого», де розповідаються історії, що мали місце багато років тому і так чи інакше вплинули на наше життя. Деякі статті мають історичний характер, тоді як інші виконують більш розважальну функцію.

Кожен зможе знайти, щось для себе, відвідавши сайт одеських новин Храбро.

Звичайно, що в такий складний для нашої країни час, сайт «Храбро» висвітлює події війни та участь одеситів у бойових діях. Подвиги наших військових та волонтерів не залишать байдужими нікого і завдяки таким сайтам, про ці подвиги знатимуть люди як зараз, так і в майбутньому.

Також сайт фіксує злочини, що чинить росія проти Одеси та одеситів, що може стати у майбутньому підґрунтям для судового вироку російським терористам.

На сайті публікуються і оптимістичні новини, про людяність а доброту. Так зокрема повідомляється, що до Одеси прибув черговий гуманітарний конвой від німецьких партнерів – корм для коней.

Як повідомили у прес-службі мерії, корм було передано Одеському іподрому, а також кінно-спортивним клубам на Одещині.

Крім того, з початку військових дій на території України волонтери врятували 24 коня.

Сайт динамічно розвивається, до нього приєднується усе більше журналістів і таким чином, кількість та якість опубілкованих матеріалів невпинно зростає. Гадаю, що по закінченні війни сайт приділятиму особливу увагу туристичним новинам і Одеса відновить свою туристичну славу.


    фейсбук