Кожна будівля, будь то житлова, офісна чи промислова, повинна бути підключена до системи водопостачання та каналізації. Це означає, що вже на етапі планування будівництва ми повинні подбати про підведення труб від міської мережі до нашої власності.

Тож навіть на етапі планування будівництва треба врахувати усі нюанси, який враховуватимуть повноцінне функціонування каналізаційної системи, що також передбачатиме і чистку каналізації в разі засмічення застерігає МонтажТехСервіс.

Засмітився унітаз - як цьому запобігти?

Щоб система каналізації працювала безперебійно і ефективно, необхідно не допускати різного роду засмічень і негайно усувати ті, що виникли. Існує багато методів очищення каналізаційних систем, але найефективнішою є гідродинамічна технологія або Аварійна служба водоканалу як її називають WUKO йдеться на сайті https://mtsewer.com.ua/services/avarijnaya-vodokanala/.

Що таке гідродинамічне очищення стічних вод?

Гідродинамічна очистка стічних вод, передбачає введення в труби спеціального шланга, який перекачує воду під дуже високим тиском. Ці шланги можуть мати різний діаметр і головки з міцної нержавіючої сталі. Вода відкачується з транспортного засобу каналізаційної компанії, який спеціально пристосований для цієї техніки очищення стічних вод. Вода під тиском ефективно розщеплює всі забруднення та вимиває їх, а також ефективно усуває засмічення. Усі відходи потрапляють в окремий резервуар, який знаходиться в тому ж вагоні.

Чи безпечне таке очищення?

Гідродинамічне очищення стічних вод вважається найменш інвазивним і нешкідливим для природного середовища. У разі необхідності в цьому процесі використовуються додаткові очисні насадки, розроблені для спеціальних завдань. Наприклад: роторні форсунки здатні позбавити від твердого вапна та забруднень, накопичених упродовж багатьох років. Важливо, що за допомогою WUKO також можна ефективно та швидко видалити залишки волосся, жиру, паперових рушників і навіть каміння! Це надзвичайно дієвий та ефективний метод, тому ним користується все більше підприємств та установ.

Переваги технології WUKO

Очищення стічних вод гідродинамічним методом гарантує ряд важливих переваг, а саме:

  • Можливість відмовитися від використання важких хімікатів.
  • Повністю виключається ризик пошкодження установки (на відміну від механічного розблокування труби).
  • Все необхідне обладнання розміщується у спеціальному автомобілі, тому мобільна очисна споруда може легко поїхати практично куди завгодно.
  • Нарешті, варто підкреслити, що технологія WUKO дозволяє ефективно усувати засмічення як у міських каналізаційних системах, так і в приватних будинках.
  • WUKO також використовується для прочищення каналізації дощової води.

 


    фейсбук