Скоро День святого Валентина, тому варто задуматися про подарунок вже зараз. Щоб цей день запам'ятався надовго і подарував максимальну кількість позитивних емоцій, радимо подарувати своїй другій половинці невечликуромантичну  поїздку.

Відмінним варіантом є відпочинок в Карпатах, де романтичним доповненням стануть затишний камін, колоритна кухня та тривалі прогулянки на повітрі. Такий подарунок не стане витратним, якщо ви придбаєте його заздалегідь і за зниженою ціною. Зараз більше 100 готелів в Карпатах пропонують свої послуги зі знижками, які можна знайти на ресурсі Скидочник, що збирає акційні пропозиції з усієї України. З усіма готелями можна ознайомитися за посиланням: 

Якщо вашій парі до душі активний відпочинок, варто віддавати перевагу відомим гірськолижним курортам (Буковель, Драгобрат, Славське). Зазвичай тут більш розвинена інфраструктура, тому ви зможете відвідати баню, погрітися в чані на дровах або відвідати спа-центр.

Також хорошим варіантом стане тур вихідного дня до Львова, Чернівців або в Одесу. Ці міста чудово підходять для приємних прогулянок, екскурсій і романтичних вечерь. Відправитися в тур можна з групою або ж скласти подорож самостійно. Вибираючи другий варіант, вигідніше буде зняти квартиру подобово.

В цілому, для того щоб зірватися в невелику подорож на 14 лютого потрібно почати підготовку заздалегідь, щоб мати більш широкий вибір турів, готелів і квартир, також більш низькі ціни на проживання, пристойний вибір транспортних засобів і не мати проблем з тим що подарувати на День Валентина. Приємної підготовки та теплих почуттів.

 


    фейсбук