Приходько зазначила, що Юлію Самойлову використовують для політичних провокацій.

 

Відома українська співачка Анастасія Приходько вважає рішення Служби безпеки України про заборону в'їзду в Україну російської учасниці міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 Юлії Самойлової цілком законним.

Про це повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на Вгору.

"Я не розумію тих людей, які говорять, що ми повинні пускати деяких артистів або ще кого-то, то ж Юлю Самойлову. Ми поважаємо себе. Ми дуже велика нація. Ми велика держава. І у нас є закони. І тих, хто їх ніхто не дотримується, звичайно, не можна їх пускати ", - заявила Приходько.

Анастасія зазначила, що їй трохи шкода Юлію Самойлову.

- Це все Росія. Зараз до неї дуже прикута увага. Зараз дуже святкують через це. Якщо чесно, то мені її трохи шкода. Тому що зараз її просто і тупо використовують для своїх політичних амбіцій. І в тому сценарії, який вони написали, вона просто стала учасником цього сценарію. Тому я вважаю, що саме коли відбудеться вже її виступ на цьому вона, на жаль, як співачка закінчиться. Тому що вона повинна бути в даний період маленьким пазлом, що складається в тій великій грі, яку будує Росія ", - зазначила українська зірка.

"Це, звичайно, все йде від Кремля. Всі програми, все інтерв'ю, всі сценарії. Все йде так, як потрібно королю, як то кажуть. Тому ми бачимо, у що вже перетворюється ця держава. Думаю, якщо так і далі буде продовжуватися, то скоро він його вже своїми руками і розвалить ", - резюмувала Настя Приходько.


    фейсбук