В ART HUB Укрінформу відбулося знайомство з українською кухнею. Майстер-клас з ліплення вареників для іноземних та вітчизняних ЗМІ.

 

Повідомляє Рeople.in.ua з посиланням на Укрінформ.

Майстер-клас з приготування Вареників проведуть кулінарні творці Виноградова Діана (має кваліфікацію професіонала із готельної та ресторанної справи (She has a professional qualification of in Hotel and Restaurant Business) та Соботюк Марина (аматора з МІП).

Скуштувати все на смак, закохатися у Київ та приїхати ще раз.

Виявляється, у Європі існує ледь не окрема спеціалізація – журналіст Євробачення. Це не просто професіонали, які швидко і цікаво відписують щорічне шоу та пов’язані з ним події. Для цих людей Євробачення – стиль життя. Вони зізнаються, що почавши працювати на Євробаченні, зупинитися неможливо. Тому, кожного року журналісти Євробачення на кілька днів з головою поринають у неймовірний драйв, аби відчути невичерпну енергетику, дух спільноти, єдності попри різноманіття. Про свої враження від українського Євробачення та перебування в Україні, журналісти, що приїхали до Києва, розповіли сьогодні в Укрінформі, на майстер-класі з ліплення вареників.

Емартас Палтаракас, Литва

Люблю Україну. Наші культури дуже схожі. У мене багато друзів тут. Зізнаюся чесно, коли їхав в Україну, моя бабуся хвилювалася, чи все зі мною буде добре, де я зупинюся. Але я сказав їй, що у мене завжди є, де зупинитися в Україні. Тому що ви, друзі, дуже гостинні й запрошуєте в гості від щирого серця.

Антон Клінк, Естонія

Українська столиця дуже дружелюбна до іноземців. Київ — величезне місто. Тут багато місць, які варто побачити, багато цікавих речей, які варто зробити. Музеї, церкви, ресторани, кафе, парки. Я ще не відвідав усе, що мене цікавить, тому мій план — залишитися ще на чотири або п’ять днів після Євробачення.


    фейсбук