4-5 листопада 2017 року Князівстві «Київська Русь» пройде безпрецедентна подія сезону - міжнародний фестиваль кінних бойових мистецтв «Скіфи-2».

У стародавні часи вершник і кінь повинні були перебувати в тісному союзі, щоб вистояти в бою або отримати трофей на полюванні. Продовжуючи давні традиції, сучасні віртуози кінних бойових мистецтв покажуть в Древньому Києві свої вміння.

Особливістю фестивалю є змагання кінних лучників. Вони пройдуть за цікавою схемою. У перших двох заїздах вершникові належить влучити в три мішені, а потім змагатимуться в змаганнях у стрільбі по-древньокиївські. Кінні лучники змагатимуться в таких номінаціях: основні змагання, кращий костюмований кінний лучник, приз глядацьких симпатій. Родзинкою фестивалю стане змагання в номінації «Нічний лучник».

Глядачі побачать презентацію костюмів лучників різних епох і народів, а також кінних бойових обладунків. Виступати учасники фестивалю будуть на скакунах з Княжої конюшні Древнього Києва, в якій знаходиться понад 20 історичних порід коней.

Крім кінного мистецтва, гостей фестивалю чекають веселі розваги для дітей і дорослих. Програма залишить незабутні емоції, як у дорослих, так і у дітей. У кожного гостя Древнього Києва буде можливість долучитися до розважальної програми та стати її частиною. Відвідувачів середньовічного міста запросять до участі в запальних флеш-мобах і конкурсах.

А ввечері відбудеться вечірня програма зі стрільбою вогняними стрілами і стрільбою вогняними ядрами з требушета.

Гості Древнього Києва у Князівстві «Київська Русь» також зможуть взяти участь в різноманітних майстер-класах: постріляти з лука, покататися верхи на коні, позмагатися на локації «спорт-меч» і поборотися м'якими мечами, відвідати музеї - «Чудеса Древнього Києва», Василівської церкви, яка була побудована Володимиром Великим після введення християнства, відпочити у Лісового озера і відчути себе справжнім жителем величної держави Київська Русь.

Почуття адреналіну дітям і дорослим забезпечить захоплюючий канатний спуск «Політайло», на якому кожен зможе не тільки спуститися з висоти, але і пролетіти над озером. Серед гостей також будуть розіграні призи від Древнього Києва.

І звичайно, ви зможете скуштувати смачних страв від княжих кухарів в корчмі «Веселий варяг» і в точках харчування під відкритим небом. Також, Питейна «25 рун» порадує вас вишуканими напоями за старовинними рецептами. Ви навіть можете залишитися на ночівлю в будинку готельного типу «4 кімнати», який знаходиться в 5 хвилинах від Дитинця Києва або в унікальних кімнатах середньовічного антуражу, в хостелі або кемпінгу.

Древній Київ в Князівстві «Київська Русь» відкривається о 10:00, початок програми о 13:00. Квитки на фестиваль кінних бойових мистецтв «Скіфи» стоять 199 грн., Для пенсіонерів і студентів - 100 грн., Для дітей шкільного віку - 50 грн., Дошкільнята - безкоштовно.

Древній Київ в «Парку Київська Русь» розташований в 45 хвилинах їзди від Києва сучасного - в с. Копачів Обухівського району Київської області. З Києва курсують маршрутки від метро Видубичі відповідно до розкладу на сайті.

Деталі на сайті: parkkyivrus.com


    фейсбук