9 травня гостям Древнього Києва запропонють подорож у героїчні часи ратних подвигів князів київських та їхнього війська. У програмі "Дні сили, мужності й доблесті": виступи кінного театру, майстер-класи із володіння середньовічною зброєю та слов’янської гімнастики, тренування княжої кінної дружини з елементами джигітовки, бої на мішках, перегони на середньовічних тачках, перетягування канату, а також танці та хороводи. Увечері – стрільба з требуше ядрами, що горять та святковий феєрверк.

10-11 травня перед відвідувачами Древнього Києва у "Парку Київська Русь" оживе романтична "Легенда про Ладу і Леля", яка розкаже про злагоду, любов і добро. Також на гостей чекають слов’янські розваги та веселі ігри, запальні хороводи та майстер-класи від мешканців Древнього Києва. Отримати заряд позитивної енергії можна буде у жартівливих боях на мішках, стрибках через скакалку, катанні на середньовічних тачках, перегонах по "серпантину", перетягуванні канату, метанні сулиць та стрільбі з лука. Також в програмі виступи кінного театру, презентація Першого живого музею коней історичних порід, яскраві фотосесії, смачні страви і море позитиву!

Упродовж усіх святкових днів на території Парку працюватимуть Княжа конюшня, монетний двір, середньовічний тир, костюмерна та ресторація.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в селі Копачів Обухівського району Київської області. Парк працює з 10.00, початок програми о 13.00.

Дістатися можна маршрутками від станції метро Видубичі або власним транспортом.

Ціна вхідного квитка – 100 грн, для пенсіонерів – 50 грн, школярі – 10 грн, дошкільники – безкоштовно.

Деталі на сайті: www.parkkyivrus.com


    фейсбук