«Футбольні фанати з Краснодарського краю Росії заявили про підтримку України.

З журналістами вийшли на контакт молодіжна організація «Кубанська хвиля» і ультрас ФК «Кубань». Вони прокоментували ситуацію у себе в краї і своє ставлення до Москви і Україні.

«Нові революційні події на батьківщині наших предків не дозволяють нам займати нейтральну позицію і відсторонено спостерігати за всім, що відбувається, - заявили вони. - Ми, козацька молодь Кубані вирішили заявити про свою підтримку України. Після революції 1917-1922 рр.  нас, козаків, відокремили від вас, розкуркулювали, ми пережили знищення, великий Голод, війну, репресії, і ми не забули про це. Продовжувачі справи чекістів зараз грабують наш край: менти управляють наркотрафіком, кадировці бєспрєдєл по всій Кубані, безкарно грабуючи і гвалтуючи під дахом ФСБ.

Путін, Гундяєв і інші кремлівські карлики будують палаци, багатше вашого Міжгірщини, а нас, простих людей, обдирають до нитки. На олімпіаді путінський режим награбував близько 100 мільярдів доларів, і готує наступні розпили

Нас всіх теж дістала ця кримінальна окупація, і ми усвідомлюємо, що наш головний ворог знаходиться в Кремлі. У старшого покоління багато совка в головах. Але молодь прокидається, стає більш свідомою і все більше звертається до власної історії.

Всі ми усвідомили, що наше майбутнє не з гнобителем - Кремлем , а з нашою історичною батьківщиною - Великої України. Революція і повалення кримінальної окупації у вас дають нам приклад для наслідування і натхнення в боротьбі з путінським режимом. Одночасно ми розуміємо, що сили наші нерівні, тому ми будемо чекати визвольну Української Армії на землях сонячного Кубанського краю. Слава Україні!»


    фейсбук