Вибір правильного рюкзака є важливою частиною будь-якої поїздки. Занадто великий, і у вас буде занадто багато зайвої ваги. Занадто маленький, і ви ніколи не зможете вкласти щось. Виберіть неправильний матеріал, і ваші речі будуть просочені під дощем. Тут так багато варіантів, що це може бути дуже заплутаним.

 

Я витратила дуже багато часу, вибравши свою першу упаковку, і це було також через кілька годин онлайн-досліджень. Це дослідження окупилося: мій рюкзак  вірно служив мені понад 8 років і до сьогодні виглядає і працює так само добре, як це робив в день, коли я його купила. І у мене немає планів купувати інший в найближчий час.

У світі є багато рюкзаків і навіть більше місць, де ви можете придбати його. Я використовувала, бачила і пережила багато рюкзаків протягом багатьох років. Я знаю, що працює. Тому, щоб заощадити години на годинах дослідження, я збираюся скласти всі хороші якості, які мають бути рюкзаком, тому, коли ви знайдете той, який відповідає цим критеріям, ви можете просто придбати його, знаючи, що цей рюкзак прослужить вам довгі роки.

Як правильно обрати рюкзак?

Я ненавиджу валізи. Я багато подорожую і тому мій багаж, що буде розміщено у валізи може опинитися в найнесподіваніших місцях. До того ж з ним буде  важко ходити по пагорбам і сходам. Також валіза вас дуже сповільнить і зменшить вашу мобільність.

Валізи відмінно підходять для вихідних або якщо ви довго будете залишатися в одному місці. Але якщо ви рухаєтеся багато, набагато краще мати рюкзак. Рюкзаки просто більш універсальні. Вони легко переносяться по сходах і упаковують у жорсткі місця, і взагалі, вони просто роблять життя простішим. Мені не потрібно підбирати їх, коли потрапляють на ескалатор. Я можу просто піти далі.

Навіть якщо ви тільки йдете на двотижневу поїздку, я все ще пропоную скинути ту величезну важку валізу. Рюкзаки просто мають сенс, тому ця сторінка присвячена їм, а не валізам.

Примітка. Якщо у вас виникають проблеми зі спиною і ви не можете використовувати рюкзак, гарна валіза з колесами та довга ручка можуть бути гарною альтернативою. Хоча й  буде важко переносити її вниз і вниз по сходах, і трішки заважатиме, коли ви рухаєтеся через нерівні тротуари, але є багато компаній, наприклад https://yarmarok.kiev.ua/, які роблять досить хороші та легкі випадки подорожей.

Кращі рюкзаки мають всі наведені нижче характеристики, які роблять їх міцними, захищеними та тривалими:

Водонепроникний матеріал - Хоча ваш пакет не повинен бути 100% водонепроникним, переконайтеся, що ваша сумка виготовлена з напів-водонепроникного матеріалу, щоб у моросі не було мокрим.

Застібні застібки - переконайтеся, що в кожному відсіку є дві блискавки, так що ви можете зафіксувати їх разом.

Багаторазові відділення - гарна сумка повинна мати кілька відсіків. Таким чином, ви можете розбити свої речі на менші розділи, щоб легше було отримати доступ до потрібного матеріалу та знайти його.

Внутрішня рамка - більшість рюкзаків сьогодні складаються з внутрішніх каркасів, тобто підставки та рамки вбудовані в рюкзак і приховані від перегляду. Тим не менш, там є ще все ще зовнішні рамки для рюкзаків, де стрижні відокремлені від справжнього пакунка і виходять назовні (думайте про ті рюкзаки, які ви бачите у старих кінотеатрах або фільмах про людей, які брав участь у Європі в 1970-х рр. - великий, незграбний металевий каркас ) Не одержуйте одного з них. Переконайтеся, що ви купуєте рюкзак із внутрішньою рамкою.

Поліпшений ремінь для стегна. Більша вага, яку ви будете носити, буде штовхати на стегнах, так що вам потрібен полірований ремінь, щоб підтримувати вагу комфортніше. Пояс допоможе забезпечити підтримку та рівномірно розподіляти навантаження на спині, що призведе до меншого навантаження. Ремені для стегон також повинні бути регульованими, тому ви можете затягнути їх для додаткової підтримки.

 

Поліпшені плечові ремені - це робить ваше навантаження більш зручним, оскільки вага вашої упаковки також буде штовхати вниз на плечі. Подушечки нададуть менший тиск на плечі, а також допоможуть зняти тиск з нижньої частини спини. Переконайтеся, що обшивка дуже товста і складається з одного шматка матеріалу.


    фейсбук