Українські Карпати – чудове місце відпочинку на усі пори року. Кожен регіон, кожний район, кожне село українських Карпат – неповторна і самобутня перлина, яка не зможе залишити байдужим нікого.

Однією з перлин буковинських Карпат – є село Сергії, яке розміщене посеред неповторного карпатського лісу, оповитого міфами та легендами.

Круті та пологі гірські вершини вкриті вічнозеленими смереками та буками, а по гірських ущелинах та потічках, течуть невпинні крижані джерела прозорої гірської води, які стікаються в одне русло і утворюють річку Путивку. В прозоро чистих водах якої, водиться королівська форель.

Особливо гарним ця місцевість виглядає навесні, коли зелені, квітучі полонини, виринаючи ранком із густого туману, виграють на вранішньому сонці краплинами сріблястої роси.

На нічну стоянку тут можна зупинитися у власному наметі або на подвір’ї гостинних господарів. З власного досвіду можу сказати, що найкращий відпочинок у Карпатах можна знайти саме тут, на сайті еко-курорту "Хутір Тихий"

Кожен день, кожна ніч проведена у цьому регіоні – є неповторною та самобутньою пригодою, яку зможе пережити кожен, хто відвідає гори буковинських Карпат у с. Сергії.

Здавна це місце приваблювало незмінною таємничістю незайманих куточків природи, та розроблених стежинок  туристичних маршрутів.

Добратися до села можна по трасі Чернівці-Вижниця-Верховина (Р-62), потрібно їхати до с. Усть-Путила, біля  вказівника пгт. Путила  повернути наліво і ще проїати близько 20 км.


    фейсбук