Золотий пляж - це безтурботний відпочинок на гарячому золотистому піску під жарким південним сонечком всього в 6 кілометрах від центру Феодосії. Це курортна зона, яка розтягнулася на кілька кліметрів від селища Берегове і до Приморського. Селище Берегове являє собою ряд турбаз, пансіонатів і котеджів з одного боку, і широку смугу золотистих пляжів - з іншого.

Золотий пляж - це своєрідний символ Феодосії як міста-курорту. Його назва зумовлена піщано-черепашковими відкладеннями золотистого кольору. Протяжність пляжу - близько 3 км, ширина піщаної смуги досягає 150-200 м. Тут досить рідкісні штормові накати хвиль, саме тут - найбільша кількість сонячних днів у році. Золотий пляж славиться як краще місце для літнього сімейного відпочинку.

Ходьба босоніж по піску «Золотого пляжу» наповнює тіло бадьорістю. Висока сонячна інсоляція, майже завжди безхмарне небо, освіжаючі бризи, наявність прекрасних мілководних піщаних пляжів, теплого моря роблять це місце  особливо привабливим для дитячого та сімейного відпочинку.


    фейсбук