Дивовижна і неповторна Козача бухта... Гарне місце для тихого відпочинку біля моря. Вона розташована в 15 км від центру Севастополя, трохи західніше мису Фіолент, між Камишовій бухтою і районом Фиолента, в західній частині Гераклейського півострова, з трьох сторін оточена морем.

Відпочинок в Козачій бухті може бути найрізноманітніший і неповторний. Ту малолюдно. Прямо біля моря побудовані дачі і приватні пансіонати. Протяжна берегова лінія, безліч диких безкоштовних пляжів. Є й організований, з баром - в Блакитній бухті.

У мікрорайоні безліч магазинів і кафе, ринок, пошта, банкомат. Відмінне сполучення з центром: півгодини на маршрутці. Незважаючи на те, що Козача бухта - це тільки лише маленька бухта, тут є і свої визначні пам'ятки, і розвинена інфраструктура. Козача бухта стала найулюбленішим місцем багатьох підводних мисливців та дайверів, а також просто любителів тиші і красот відкритого моря. Немає гір, по яких в інших районах треба повзти до пляжу і назад. Немає злачних місць і транспортних викидів. Пристойна публіка: і місцева, і відпочиваючі. Багато їздять щороку.

Ціни нижче, ніж у центрі Севастополя і на ПБК. Це відноситься до цін на харчування, і цін на житло для відпочинку. Якщо Вам до смаку чисте відкрите море і доступний готельний сервіс від відпочинок у Козачій бухті прийдется Вам до смаку і залишить у вашій пам'яті тільки лише приємні спогади…


    фейсбук