Кафе Skipchen в британському місті Бристоль пропонує їжу і питво, зроблені з відходів супермаркетів або ресторанів. 

Команда добровольців щоночі шукає в контейнера харчові відходи, які можуть стати сніданком або вечерею. 

 Сем Джозеф є одним з директорів організації Junk Food Project (TRJFP), який управляє кафе. Він сподівається привернути увагу громадськості до кількості їжі, яка викидається у Великобританії. "Ми збираємо їжу, яка в іншому випадку піде у відро для сміття," - каже він. 

В кафе приймає пожертвування від господарств, місцевих компаній і сімей. За їжу клієнти платять стільки, скільки вони хочуть. 

Близько 15 млн тонн продовольства викидається щороку у Великобританії.

 

Джерелоvchaspik.ua


    фейсбук