Під час інтерактивного заходу для дітей та молоді спеціалісти популярних служб і професій розповіли про свою роботу, показали оснащення та техніку.

 Про це повідомляє прес-служба Відділу зв'язків із громадськістю ГУМВС України в місті Києв.

«Для дітлахів профорієнтаційний марафон проводився у формі гри: вони отримували паспорти, після чого пробували себе у різних професіях, де отримували гроші, які згодом можна було обміняти на солодощі», - йдеться у повідомленні.

Величезна черга зібралася біля майданчика фахівців Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей.

І це не дивно, адже відвідувачів заходу зацікавили своєю роботою правоохоронці, які «проводили огляд місця події», показували робота-вибухотехніка, брали відбитки пальців і розповідали про різні види озброєння. Усі присутні мали можливість посидіти верхи на конях та сфотографуватися зі службовим собакою. Діти спробували розплутати кримінальні головоломки, які підготували їм столичні правоохоронці.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей розповідали про права дітей та наголошували на відповідальності перед законом у разі скоєння правопорушення.


    фейсбук