Кожен турист не один раз зіштовхувався з тим, що в день запланованої поїздки у нього не має необхідної сумки. Найкращим виходом із ситуації є позичити її у когось із друзів, або придбати для себе.

 

Досить зручно можна купити необхідну сумку в інтернеті. Дуже зручним для цього є сайт
https://xn--80ahc2ahd4d.kiev.ua/ua/catalog/chemodany, на якому представлено великий вибір дорожних сумок.

Вибір правильної сумки допоможе знизити ваші шанси на проблеми з багажем. Останнє, що ви хочете, - це побачити, як ваша сумка спускається по конвеєрній стрічці, розірвана широко відкрита. Наявність схожої сумки з іншими пасажирами ускладнює ідентифікацію і, швидше за все, стає недоречним. Вам також потрібна сумка, яка пошита так, щоб допомогти вам правильно упакувати, зберігати і захищати свої речі, коли вони знаходяться в дорозі.

Як вибрати дорожню сумку

Вибір дорожньої сумки не такий простий, як здається, особливо якщо ви плануєте часто її використовувати. Ось кілька речей, які слід враховувати при виборі сумки для наступної поїздки

Тривалість поїздки: якщо ви подорожуєте і як довго ви будете подорожувати, це повинно вплинути на ваше рішення. Якщо ви робите часті, короткі поїздки, маленька сумка може мати найбільший сенс. Якщо ви робите більш тривалі поїздки, вибір багажу може бути кращим варіантом.

Спосіб перевезення: Якщо ви не подорожуєте по повітрю, вам не потрібно турбуватися про правила авіакомпаній, що дозволяє вам бути більш гнучкими у виборі багажу.

Функціональність: наскільки легко нести свою сумку? Чи є у неї колеса? Чи має вона міцні ремені (якщо це рюкзак)? Чи має вона кілька кишень або відсіків, щоб ви могли розділити предмети під час упаковки?

Захист: з якого матеріалу виготовлена сумка? Чи має вона тверду або м'яку оболонку? Приходить вона з замком? Чи безпечні засувки і чи можуть вони зловживати поїздками?

Розмір: Наскільки велика сумка вам потрібна? Чи відповідає ваша сумка вимогам до повітряних перевезень? Яка її маса до завантаження.

Унікальність: Здається, що кожен має стандартний чорний чемодан. Замість того, щоб змішатися, чому б не виділятися дорожньою сумкою, яка має унікальний дизайн або колір? Вам буде легше її ідентифікувати.

 

Втрата багажу може привести до великого демпфера в вашій поїздці, особливо якщо у вас немає страховки від подорожі і вам доведеться заплатити за рахунок заміни втрачених предметів з вашої власної кишені. Заспокойтеся, подорожуючи, отримуючи всебічну страховку подорожей. З страхуванням подорожей ви можете подорожувати без проблем, знаючи, що якщо ваш багаж втрачено або затримується, ви отримаєте. 


    фейсбук