Xiaomi 11T є одним із перших телефонів, які потрапили в Україну без класичного бренду «Mi». Його було випущено разом із його трохи дорожчим і модним сестринським телефоном Xiaomi 11T Pro.

Телефон надзвичайно схожий на Xiaomi Mi 11, хоча й з деякими налаштуваннями, зокрема з вищою швидкістю заряджання, оновленим дизайном і дещо іншими налаштуваннями камери. Протягом останніх кількох тижнів я тестував Xiaomi 11T, щоб побачити, як він витримує повсякденне використання.

Xiaomi 11T доступний у трьох кольорах: Moonlight White, Celestial Blue і Meteorite Gray. Відразу варто відзначити, що дизайн, як на мене – є досить звичайним, що суттєво не вирізняє його на ринку серед загальних моделей.

Зручність використання Xiaomi 11T

  • Нудний дизайн
  • Легко знімає відбитки пальців
  • Немає слота для карти microSD

Враховуйте, це великий і кремезний телефон, розміри якого становлять 164,1 x 76,9 x 8,8 мм, що робить його більшим і важчим за Mi 11. У повсякденному використанні телефон не найзручніший для носіння в кишенях, особливо якщо ви носити жіночі джинси.

Єдина хороша річ у розмірі цього телефону полягає в тому, що він означає, що відтворення відео чудово виглядає на цьому великому дисплеї. Сам корпус складається з міцної алюмінієвої рами разом із полікарбонатною задньою стороною, на якій розміщено потужний прямокутний модуль камери.

Телефон має рейтинг IP53, що робить його захищеним від пилу та вологи. Ви отримуєте слот USB-C для заряджання, а також слот для двох SIM-карт, але немає слота для картки microSD. Є також встановлений збоку сканер відбитків пальців для біометрії, який, як я виявив, працює чудово.

Дисплей і аудіо

  • Чіткий дисплей 120 Гц
  • Екран AMOLED
  • Підтримка Dolby Atmos

Xiaomi 11T може похвалитися 6,67-дюймовим плоским екраном FHD+, AMOLED, склом Corning Gorilla Glass Victus. Селфі-камера з перфорацією на цьому телефоні розташована вгорі по центру дисплея.

Це додатково підкріплюється частотою оновлення 120 Гц, яка забезпечує плавне зображення. На жаль, VRR (змінна частота оновлення) відсутня, тому ви можете вибрати лише 60 Гц або 120 Гц. Телефон також може похвалитися частотою дискретизації дотику до 480 Гц і підтримує понад 1 мільйон кольорів.

Технічні характеристики на папері такі ж хороші у щоденному використанні. Телефон яскравий навіть під прямими сонячними променями та забезпечує чудові кольори та деталізацію для перегляду відео та ігор – це, без сумніву, одна з видатних якостей  11T.

Як і багато інших телефонів, Xiaomi 11T не має 3,5-мм роз’єму для навушників. Однак подвійні динаміки видають різкий звук, і є підтримка Dolby Atmos. Якщо ви відчайдушно бажаєте приватного прослуховування, ви завжди можете вибрати дротові навушники через USB-C або підключити пару через Bluetooth.

 


    фейсбук