Уявіть ситуацію, ви йдете в салон і практично вивчаєте стиліста, як вони створюють ефект, гідний Insta, але як тільки ви повертаєтеся додому, це майже неможливо повторити самому. Що ж, ті дні минули!

На щастя, одним із найпопулярніших трендів у догляді за волоссям зараз є фен-щітка з підігрівом, і є безліч неймовірних моделей на вибір! Revlon, Remington, Babyliss, Nicky Clarke та інші (детальніше https://comfy.ua/ua/hair-dryer/tip_fena__fen-schetka/) створили щітки для фенів на вагу золота, тож ви можете досягти пружного фену, гідного Кейт Міддлтон .

Як працює фен-щітка?

Щітки для фена, також відомі як засоби для збільшення об’єму або повітряні стайлери, значно полегшують життя, виключаючи фен із процесу.

Завдяки цьому гібридному інструменту можна висушити та укласти волосся під час розчісування, а не жонглюючи феном і щіткою.

Ви використовуєте його так само, як і звичайну щітку, розчісуючи від коренів до кінчиків для гладкого покриття без шипіння – у більшості випадків вам навіть не потрібно буде використовувати випрямляч.

Але якщо ви хочете створити об’ємні локони, то на YouTube є багато відео, які навчать вас певним технікам. Вся справа в тому, як ви тримаєте кисть!

Найкращі фен-щітки 2023 року

Одноступінчастий фен і засіб для збільшення обсягу волосся Revlon

Найкраще для: середнього та довгого волосся

Якщо ви проводите багато часу в Tik Tok або Instagram, швидше за все, ви натрапили на One-Step Hair Dryer and Volumiser від Revlon, який є улюбленим серед впливових людей. Обнадійливі результати в салоні: на 22% більше блиску та на 36% менше ламкості, цей засіб для укладання 2-в-1 поєднує в собі іонну та керамічну технології, тож ви можете зменшити пошкодження кучерявого волосся та надмірного укладання.

Щітка для укладання з гарячим повітрям BaByliss Big Hair 50 мм

Найкраще для: створення хвиль

Ця щітка для волосся з підігрівом дещо відрізняється від більшості, оскільки обертова щітка Ionic виконує всю роботу за вас. Визначаючи шари та надаючи більшої форми укладкам, просто обертайте щітку по вибраній ділянці, а коли ви досягаєте кінчиків волосся, чиніть опір обертанню та обертайте щітку через кінчики

Щітка для волосся Remington Keratin Protect Heated Barrel Hot Hair Brush

Найкраще для: посилення блиску

Щітка для волосся Remington Hot Hair Brush збагачена кератином і мигдальною олією, щоб захистити ваше волосся та підсилити його блиск. Надає об’єм прямо від кореня, а також має два налаштування температури: 120C або максимальне значення 180C.

 


    фейсбук