Для тих, хто хоче поїхати на відпочинок до Закарпаття, існує безліч можливостей – пропозицій у цьому сегменті багато. Але не хочеться робити висновки, базуючись лише на своєму власному досвіді, бо це може означати не одну втрачену відпустку.

В цій статті на прикладі спа комплексу в Карпатах «Деренівська Купіль» ми проаналізуємо усі чинники, завдяки яким можна зробити гарний вибір відносно місця для відпочинку. Ми перелічимо та розкриємо сутність 5 основних критеріїв, які потрібно брати до уваги, шукаючи готель для відпочинку та оформлюючи там бронь.

  • Критерій 1. Місце розташування та інфраструктура. Звичайно, що найкращі спа-готелі Закарпаття розміщуються далеко від цивілізації, маючи на увазі автомобільні дороги, близькість до великих місць, наявність поряд навіть одного промислового підприємства. Але це не означає, що не треба звертати увагу на логістику і зобов’язувати гостей самостійно шукати можливості дістатися до місця призначення. Звичайно, що обов’язково повинний бути трансфер з найближчої станції залізничного сполучення, а при необхідності за додаткові гроші можна було б замовити авто на більшу дистанцію – саме така можливість присутня у складі послуг «Деренівської Купелі».
  • Критерій 2. Що варто вибрати – номер або окрему віллу? Тут все залежить від вашого смаку, притаманних звичок та складу відпочивальників. Якщо йдеться про відпочинок із малими дітьми, то краще зупинити свій вибір на апартаментах, які дуже схожі на квартиру. Для тих, хто хоче присвятити себе другій половинці, стане у пригоді звичайний готельний номер. Якщо відпочивати їде велика компанія, яка бажає веселитися до ранку та слухати музику, то краще замовити окреме помешкання, яке буде розташоване на деякій відстані від основного комплексу. «Деренівська Купіль» - це цілий комплекс, який має у своєму складі готель 4 зірки «Ірис», апартамент-готель для всієї родини та планується відкриття SPA-готелю.
  • Критерій 3. Вартість основних послуг. Звичайно, що спа відпочинок у Карпатах не може бути дешевим та бюджетним. Але, порівнюючи ціни, порівняйте також кількість послуг, що входять до його складу, та їх якість. Так, до вартості проживанні в готелі «Ірис» входять поселення в кімнатах на 1-4 особи та сніданки, можливість відвідування аквазони та тренажерної зали, користування бюветом та наявність Wi-fi, безплатне паркування та щоденне легке прибирання. До речі, за відгуками наших гостей, сніданки в нашому комплексі якісні, поживні та корисні для здоров’я.
  • Критерій 4. Наявність додаткових послуг та їх вартість. Сучасні спа готелі Закарпаття – це бізнес, побудований на задоволенні клієнтів. Саме для цього там створюються усі умови для якісного відпочинку навіть впродовж декількох днів. Щоб ви забули про усі турботи, в «Деренівській Купелі» для тих, хто проживає в готелі «Ірис» пропонуються додаткові послуги, серед яких – обіди та вечері на базі шведського столу або комбінованого сервісу. Це дозволяє не шукати інших варіантів для харчування та не витрачати часу на самостійне приготування їжі.
  • Критерій 5. На наш погляд, найбільш важливим для готелю Прикарпаття є наявність SPA-зони. Саме відвідування цих територій дає максимальні можливості для відпочинку. В «Деренівська Купіль» ви зможете за додаткову оплату спробувати басейн з термальною, лікувальною або мінеральною водою, відвідати комплекс саун, отримати міцний заряд для імунітету в крижаному фонтані та прийняти контрастну ванну для ніг.

Ми раді бачити усіх гостей в нашому спа готелі в Карпатах – ми дійсно зробили все можливе, аби вам було затишно та комфортно у нас!

Більше інформації та про ціни, можете прочитати https://derenivska-kupil.ua/accommodation/

 

    фейсбук