Туристичне взуття: Бахіли та Гамаші — ваші надійні супутники у кожній пригоді!

Взуття для туризму є одним із важливих елементів екіпірування, здатним зробити кожен крок мандрівника комфортним та захищеним. Якість вашого відпочинку або походу безпосередньо залежатиме від того, наскільки правильно було підібрано туристичне взуття. 

В Україні бахіли та гамаші для туризму серед безлічі опцій на ринку особливо виділяються, оскільки забезпечують ногам додатковий захист та комфорт.

Туристичне взуття: Особливості та вибір

Такого типу взуття є надійним захистом від несприятливих факторів навколишнього середовища — чи то вогкість, бруд, гостре каміння чи холодний вітер. Ноги мандрівника потребують надійного захисту. Якість та надійність туристичного взуття не обмежується його конструктивними особливостями, міцністю та оригінальним дизайном. У плані комфорту та захисту ніг людини не варто недооцінювати значення гамаш та бахіл.

При виборі туристичного взуття необхідно враховувати багато важливих факторів:

  1. Характер подорожі

Якщо ви вирушаєте в гори або на альпіністський маршрут, альпіністські гамаші чи шкарпетки стануть незамінною частиною вашого спорядження.

  • Хайкінг та трекінг

 У цьому випадку слід вибирати більш легкі та гнучкі моделі спортивного взуття та шкарпетки. В інтернет-магазині Terra Incognita ви можете вибрати різні моделі гамаш та бахіл для трекінгу/хайкінгу, всі вони виготовлені з легких та міцних матеріалів. Їхня зручна конструкція надійно захистить ваші ноги від ранкової роси, бруду, високої трави.

  • Альпінізм

Туристичне взуття для альпінізму — це спеціалізований захист та підтримка для екстремальних умов гірських сходжень. Бахіли та гамаші відводять вологу, захищають ноги людини від проникнення снігу, забезпечують стійкість та комфорт, а також мають жорстку підошву для зчеплення зі скелями та льодовиками.

  1. Мембрана

Мембрана у туристичному взутті забезпечує високий ступінь водонепроникності та повітропроникності, дозволяючи ногам дихати та залишатися сухими у найекстремальніших умовах. Мембрана — одна з найважливіших властивостей туристичного взуття, що надає їй унікального характеру.

Чим туристичне взуття відрізняється від повсякденного взуття?

Переваги туристичного взуття перед повсякденним взуттям полягають в особливостях його конструкції, воно зроблено з урахуванням тривалих навантажень, нерівних стежок і мінливості погоди. Кожна модель виготовлена з використанням унікальних технологій, що забезпечують:

  • ефективну підтримку стопи;

  • зниження навантаження на суглоби;

  • покращену амортизацію;

  • різного рівня захисту для ніг.

Туристичне взуття виготовляється з міцніших матеріалів, що збільшує її довговічність та надійність.

Туристичне взуття в магазині Terra Incognita — вигідно за ціною, тепло та надійно у дорозі

На сайті магазину Terra Incognita, в розділі «Бахіли та Гамаші» представлений великий асортимент. Незалежно від ваших уподобань та потреб, ви обов'язково знайдете відповідний варіант. Це високі та низькі моделі бахіл, гамаш та шкарпеток для жінок/чоловіків (унісекс), з різними властивостями, особливостями та характеристиками:

  • з мембраною/без такої;

  • альпіністські;

  • для хайкінгу/трекінгу;

  • водонепроникні;

  • з особливими технологіями;

  • різних розмірів;

  • у різних колірних рішеннях та дизайнах.

Каталог «Туристичне взуття» включає різноманітні — високі та низькі, з різними властивостями та технологіями моделі шкарпеток під спортивне взуттябахіл та гамаш. Вони призначені для забезпечення максимального комфорту у поєднанні з туристичним взуттям. Ми пропонуємо високі та низькі моделі шкарпеток, виготовлені з нейлону, поліестеру, акрилу, поліпропілену та різних комбінацій цих матеріалів — вибирайте максимально ідеальне поєднання для вашої подорожі.

На сайті нашого магазину ви також можете ознайомитися з новинками товарів від різних брендів, придбати вироби, що сподобалися, по акції або вибрати ексклюзивні варіанти, а також оформити покупку на замовлення. В інтернет-магазині Terra Incognita можна купити туристичне взуття з доставленням по Києву та в інші міста нашої країни.


    фейсбук