Як ви вже знаєте, масляні обігрівачі є одними з найкращих варіантів у вашому домі. Вони створені, щоб бути надзвичайно безпечними для тих, хто хоче спати з обігрівачем або хоче виконувати справи, не думаючи, що їхній будинок загориться.

Масляний обігрівач потребує набагато більше часу для прогрівання приміщення порівняно з іншими обігрівачами. Це може зайняти від 30 хвилин до 2,5 годин для повного нагрівання. Однак це також повністю залежить від розміру кімнати. Якщо у вас велика житлова площа, тоді масляний обігрівач займе більше часу, ніж якщо б він був у спальні середнього розміру.

Скільки часу потрібно, щоб масляний обігрівач обігрів кімнату?

Це може бути складною відповіддю, коли вам цікаво, скільки саме часу потрібно масляному обігрівачу, щоб нагріти загальну площу. Деякі марки нагріваються швидше, ніж інші, але можна з упевненістю відзначити, що загалом масляний обігрівач повністю обігріє приміщення від 30 хвилин до 2,5 годин повідомляє сайт https://comfy.ua/ua/heater/tip_obogrevatel__masljanyj/.

Незважаючи на те, що масляний обігрівач нагрівається довше, будьте впевнені, що він залишатиметься теплим досить довго, навіть після того, як ви його вимкнете.

Як визначити, який обігрівач мені потрібен для кімнати?

Відносно легко визначити, який обігрівач вам знадобиться для конкретної кімнати у вашому будинку. Кожні 30 Вт потужності, які потребує обігрівач, обігріватимуть 1 квадратний метр площі у вашому домі. Більшість обігрівачів мають потужність 1500 Вт, особливо масляні, як ви можете бачити згори, тому можна з упевненістю сказати, що більшість із них охоплять приблизно 50 квадратних метрів.

Припустимо, у вас відносно велика площа, наприклад вітальня. У цьому випадку важливо зазначити, що якщо ви хочете підтримувати тепло на всьому майданчику, розташуйте його в централізованому місці, де перебуватиме більшість людей, або придбайте два обігрівачі, щоб гарантувати, що він відповідатиме вашим стандартам щодо того, як теплим, яким ви хочете, щоб ваш будинок був.  

Як довго служать масляні обігрівачі?

При правильному використанні маслонаповнені обігрівачі можуть прослужити 15-20 років за умови правильного догляду та обслуговування. Це означає, що коли він знаходиться на зберіганні, ви чимось накриваєте радіатор, а коли його немає на зберіганні, ви тримаєте його подалі від досяжності руки, замість того, щоб випадково побити його, наштовхнувшись на нього або спіткнувшись об нього.

 

 


    фейсбук