Отже, ви знайшли когось, кого любите і хто любить вас у відповідь. Пощастило! Сподіваюся, у вас чудові взаємини і ви захочете зберегти їх надовго. На жаль, іноді буває надто легко впасти в колію і навіть прийняти це за рутину. На щастя, є багато речей, які ви можете зробити, щоб продемонструвати свою любов, зберегти романтику та змусити свою кохану почуватися особливою.

Даруйте коханій квіти

Досить часто чоловіки недооцінюють важливість подарованого букету, тоді як більшість жінок сприймають такий подарунок як прояв кохання та ніжності і неодмінно оцінять його та віддячать вам з торицею.

Квіти можна подарувати різні. В ідеалі треба знати, що любить дівчина. Якщо не знаєте, то проконсультуйтеся з професіоналами, які зможуть вам підказати, що краще купити, щоб ваш подарунок викликав позитивні емоції тим быльше, що замовити квіти з доставкою у Львові, Києві та інших містах України дуже просто.

Букет польових квітів – теж гарна тема, особливо якщо вона заплетена у якусь романтичну чи пригодницьку історію. Однак не варто йти на крайнощі і цупити квіти на чиємусь газоні чи зривати рідкісні квіти, адже такого жесту не оцінить жодна нормальна дівчина.

І пам’ятайте, що більшість квітів носять символічну складову, тому зважте, які квіти ви будете дарувати і якого ефекту ви збираєтеся цим подарунком досягнути, в цьому питанні  квітковий магазин БукетЛенд зможе вас проконсультувати.

Не квітами єдиними – романтичні жести для своєї дівчини

Не робіть чогось, тому що люди кажуть, що це романтично. Я розумію, що це твердження трохи іронічне, враховуючи, що я пишу статтю про романтику, але не легковажте цією порадою. Якщо квіти, шоколадні цукерки та дорогі обіди вам не до душі, не робіть цього! Йдіть від вподобань своєї дівчини, ситуації чи своїх вподобань. Звичайно, що якщо ідей у вас нуль, то краще вже спробувати якісь поширені романтичні жести і вже з реакції своєї дівчини визначати, влучили ви чи промахнулися.

Хай там як, але не забувайте про романтику, вона може бути різною, але має бути правильна підготовка і виконання принесе задоволення вам обом, а якщо гарно постараєтеся, то задоволення буде й не одне.

Ресторан чи приготувати вдома

Насправді їжа  - це важливіше, ніж більшість людей вважає, адже смачно приготована страва приносить задоволення, зближує людей і може багато чого розказати про свого обранця. І тут постає питання ресторан чи приготувати вдома. Є плюси та мінуси обох варіантів і залежать від маси обставин.

  • Чи є у вас кошти на ресторан;
  • Як давно ви зустрічаєтеся і чи погодиться дівчина прийти до вас до дому;
  • Чи є у вас власне житло, куди можна б було запросити дівчину;
  • І, зрештою, чи вмієте ви готувати.

Насправді існують прості лайфхаки побачення у кафе, які ви можете знайти на просторах інтернету. Від себе скажу, що це популярний і дієвий спосіб на усіх етапах стосунків. З цього варто почати перше побачення і цим треба періодично тішити свою кохану незалежно від інших обставин. Це розслабляє, змінює оточення, об’єднує, заспокоює. І це зайвий спосіб показати людям, що ця гарнюнька з вами.

Однак я є більшим прихильником приготувати вдома. Особливо цікаво, якщо це перший візит дівчини, адже тут ви можете блиснути своїми кулінарними здібностями, вигади страви та напої, підібрати антураж… Створити атмосферу, зачарувати і отримати за свої старання дивіденди.

Та не першим побаченням єдиним. Навіть якщо ви давно зустірчаєтеся чи навіть одружені – спонтанні приготування страв та створення ресторанного настрою вдома – ніколи не буде зайвим і урізноманітнить ваше життя.


    фейсбук

    Останні матеріали