Сьогодні на Святі Шоколаду відбулось «Шоколадне вінчання» та відкрили «Шоколадне місто»!

Сьогодні 14 лютого у Львівському палаці мистецтв на вул. Коперника, 17 стартувала найсолодша подія країни - VI Національне Свято Шоколаду. Програму цього дня організатори повністю присвятили Дню закоханих. Відтак, на Святі відкрили «Ярмарок Валентина», усі закохані пари освідчуються на «Шоколадному вінчанні», а відкрили «Шоколадне місто».

 

«Розпочала романтичну програму Свята церемонія «Шоколадного вінчання». Ексклюзивну можливість стати першою парою отримала пара Вероніка  та Джейкоб Адамс. Молоде подружжя стали переможцями конкурсу «найсолодше фото», який проводився на facebook сторінці Свята. Щоб оригінально освідчитись на Свято Шоколаду завітала неймовірна кількість закоханих пар.  Однією із центральних подій у цей день Свята стало відкриття «Шоколадного міста» з чарівним поїздом за участі його королеви Наталки Карпи. До створення шоколадного міста із шоколаду «Світоч» долучились найкращі львівські шоколадні майстри-скульптори.

Новинкою Свята стала «Шоколадна пошта Світоч», яка надсилає шоколадні листівки рідним і друзям у будь-який куточок світу. Усі охочі зможуть зробити особливий подарунок дорогим людям, який нагадуватиме їм про казковий Львів.

Цьогоріч кожен гість Свята отримує «ШокоКартку». Цей вхідний квиток дає змогу безкоштовно отримати безліч шоколадних солодощів, знижку на Святі та у закладах міста. Також усі ШокоКартки беруть участь у розіграші головного призу Свята – автомобіля!

А для наймолодших відвідувачів на Святі відкрили «Дитячу шоколадну країна» – арт-майстерня, де малеча зможе власноруч зліпити шоколадні скульптури та малюнки, взяти участь у солодких майстер-класах та незабутньо розважитись з клоунами відомого польського театру «Wagabunda».

Tакож у цей день на Святі із шоколаду «Світоч» створили «Галерею Левів», де презентували 200-кілограмового шоколадного Лева.  До експозиції шоколадної галереї долучуться ще 9 шоколадних левів, які символізують найбільші фестивалі міста.

Зауважимо, що вхідний квиток на Свято є одноразовим! У будні дні вартість квитків становить 25 грн., вихідні - 30 грн.

Цього року усіх гостей Свята Вас чекатиме ще більше смачного шоколаду, веселих забав, цікавих конкурсів, святкових концертів та показових виступів.

Організатор:компанія «Дік-Арт».

{vsig}foto_shok{/vsig}

 


    фейсбук